HOTEL

Lekker weg in eigen land. Even een heel andere omgeving. Lekker uitwaaien langs de IJssel. Ingaande 1-04-2019 zijn er twaalf hotelkamers, zes aan de dijkzijde en zes kamers aan de IJsselzijde. De kamers zijn voorzien van twee één persoons bedden. Uiteraard beschikken de kamers over een eigen douche en toilet, een klein zitje en een tv. De prijs van de hotelkamer is € 55.00 euro per nacht exclusief ontbijt. Het ontbijt kost € 7,50 per persoon.

Vanaf 01-04-2019 zijn er tijdens de ontbijt tijden ( 08.30–09.30 ) voor passanten de mogelijkheid om te komen ontbijten.

Naast de hotelkamers beschikken we over drie grote chalets die als hotelappartement gebruikt kunnen worden. De chalets zijn geschikt voor drie, vier of zes personen. De drie persoons- chalet is ook geschikt voor gebruik door mindervaliden. Alle appartementen zijn voorzien van alle gemakken en kunnen ook voor een langere periode gehuurd worden. De prijzen voor de chalets variëren tussen de € 70 en € 90 per nacht. (exclusief ontbijt)

FOTO’S

CONTACT

HOTEL IJSSELZICHT
IJsseldijk 40
8194 LE Veessen

info@ijsselzicht.nl